ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ’74 »

  Παράνομο και ιστορικά επικίνδυνο το μόρφωμα ΑΜΚΕ των Εταίρων κκ Αβραμίδου Φωτεινής (Κλαίρης) και Γεωργίου Μανωλά

   

   

  ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ’74»
  Αποφ. ίδρυσης Πρωτ. Αθηνών με αρ. 1464/85 και 1146/2004//
  – αρ. Β.Σ. 13605/1985 Ν.Α με αρ. 12.094.
  Θεμιστοκλέους 3, 2ος όροφος , 10677 Ομόνοια Αθήνα ΤΘ 3725
  Τηλ-fax γραφείου 210-3807378. τηλ προέδρου κιν. 6934-779656.
  Emails: comandos@hol. gr και comandosamk74gmail.com
  ιστοσελίδα: www.comandos74.gr

           Προς                                                                                               Αθήνα 23-12-2018
  -Συμπολεμιστές μας                                                                                Αρ. πρωτ 163
  Κοινοποίηση
  -Πολιτική Ηγεσία Υπουργείων Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου
  -Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ Κυριάκο Κενεβέζο
  -Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων
  -Καταδρομικά Σωματεία Ελλάδας και Κύπρου

  Θέμα «Σύσταση της παράνομης και ιστορικά επικίνδυνης οντότητας με την ονομασία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Α.Μ..Κ..Ε¨» και διακριτό τίτλο «ΛΕΣΧΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ 35 ΜΚ»
  Σχετικές οι αρ. 152/17-11-2018 και 152α/23-11-2018 επιστολές μας στο παράρτημα

  Αγαπητοί συμπολεμιστές σε συνέχεια του θέματος, σας στέλνουμε καταστατικό ίδρυσης της προαναφερθείσας εταιρείας, για την ανακάλυψη του οποίου ταλαιπωρηθήκαμε εδώ και ένα μήνα, καταναλώσαμε πολλές μη παραγωγικές ανθρωποώρες και υποστήκαμε και τα αντίστοιχα έξοδα, αφού από την ημερομηνία ίδρυσης, 10 Μαΐου 2017 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και καταχώρησής της στη Γ. Δ. Φ Δ-Δ.Ο.Υ. Βύρωνα με α/α 63 και ΑΧΚ 47/01/11-5-2017

  οι εταίροι Αβραμίδου Φωτεινή του Αγγελάκη και της Σοφίας-Ειρήνης και
  Γεώργιος Μανωλάς του Σπυρίδωνος και της Σταματίνας,

  κρατούσαν τεχνηέντως κρυφή την ίδρυσή της, γιατί είχαν τους λόγους τους, δύο τρεις σοβαρούς θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια.
  Σήμερα δε θα προβούμε σε καμία επανάληψη των αποδεικτικών στοιχείων των διαχρονικών επεμβάσεων και των δύο συν-εταίρων στα εσωτερικά του Συλλόγου μας, των προβλημάτων, που δημιούργησαν στη λειτουργία του και σε βάρος του Συλλόγου μας και των διαχρονικά εκλεγμένων μελών της διοίκησης αυτού και της αντίστοιχης οικονομικής ζημιάς και ηθικής βλάβης και των ύβρεων-διαταγών της πρώτης εταίρου κατά πάντων, αφενός λόγω των ημερών και αφετέρου γιατί έχουν δρομολογηθεί, για μετά τις γιορτές, αρμοδίως οι ανάλογες ενέργειες, με τέτοιο τρόπο μάλιστα, ώστε να μην αρχειοθετηθούν «κουκουλωθούν», όπως έγινε το παρόν έτος, θα αναφερθούμε μόνο σε δύο τρία σημεία – αναφορές του παράνομου, (γιατί επεμβαίνει στα εσωτερικά του Συλλόγου μας) και επικίνδυνα ιστορικού, ( γιατί παραποιεί την ιστορία), αυτού «μορφώματος».

  Άρθρο 2. παρ. 1.
  Η έδρα της εταιρείας θα βρίσκεται στην οδό Συβρισσαρίου αρ. 29 στο Βύρωνα Αττικής. Οικία της πρώτης εταίρου. Δηλαδή πρόκειται για μία οικιακή εταιρεία:

  Άρθρο 3 παρ. 1.
  Σκοποί- Μέσα Υλοποίησης.
  1. «Στη διατήρηση και διάδοση της ιστορικής Μνήμης της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΝΙΚΗ» και της μονάδας που την έφερε σε πέρας, ήτοι Α΄ΜΚ-35 ΜΚ και λόχου Γ΄ΜΑΚ χρησιμοποιώντας κάθε έννομο μέσο».
  Εδώ πρόκειται για επικίνδυνη αναφορά σε ανιστόρητα γεγονότα και παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας, αφού είναι αυτονόητο, γνωστό και αποδεδειγμένα ιστορικά ότι:
  -Η Α΄ Μοίρα Καταδρομών — τριακόσιοι δέκα εννέα (319) Αξιωματικοί και Καταδρομείς και μία διμοιρία είκοσι πέντε (25) Αξιωματικών και Καταδρομέων (όχι βέβαια ΛΟΧΟΣ) της Γ΄ ΜΑΚ, οι σημερινοί «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ στην εν λόγω αποστολή και ότι
  – ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, όπως είχαν αρμοδιότητα και διαταγή οι Αξιωματικοί της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας μας, πληρώματα των δέκα πέντε (15) μεταγωγικών αεροσκαφών νοράτλας.
  (Στη συνημμένη επιστολή, με αρ. 152α/23-11-2018, σας θυμίζουμε, ότι οι εταίροι ανέφεραν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ στο ιστολόγιο τους, κεφάλαιο «Ιστορία Α΄ Μοίρας Καταδρομών» ότι η Α΄ Μοίρα Καταδρομών συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το Νοέμβριο του έτους 1973).
  -Σημειωτέον ότι ο Πολεμικός Σύλλογος «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» για το θέμα αυτό, φυσικά στην πραγματική του ιστορική διάσταση, έχει αφιερώσει χιλιάδες ανθρωποώρες αγώνων ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ για την αναγνώριση της συμμετοχής μας στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ», με την απονομή στους συμμετέχοντες ενός μεταλλίου από το ΥΕΘΑ, ενώ έγιναν από το Υπουργείο δύο αντίστοιχες τελετές τιμής των πληρωμάτων των νοράτλας Αεροπόρων, τα έτη 2015 και 2016, με την απουσία των «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» και ειδικά των συγγενών των πεσόντων Ηρώων συμπολεμιστών μας.
  -Αντίθετα ο Σύλλογός μας, τίμησε τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» σε μία μεγαλοπρεπή τελετή, που έγινε στο στρατόπεδο «Αποστολάκη» στο Μάλεμε Χανίων, τον Ιούλιο του έτους 2007 και η οποία είναι διαθέσιμη-αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.
  -Τέλος ο Σύλλογός μας συνεχίζει να αγωνίζεται και για μετά τις γιορτές, έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες, όχι μόνο για αυτό το θέμα, αλλά και για άλλες προσβολές και μειώσεις, που δεχτήκαμε διαχρονικά, από τις «με εντολή» λειτουργούσες Υπηρεσίες, ώστε να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, εκτός των άλλων ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ απέκλεισαν των αποκαλυπτηρίων του ομοιώματος του νοράτλας, που τοποθετήθηκε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στις 20 Ιουλίου 2018, τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ενώ τι ειρωνεία σε κάθε θέση του ομοιώματος είχαν τοποθετήσει και μία φωτογραφία κάθε Ήρωα, με δεδομένα, ότι χορηγήθηκαν εκατόν ογδόντα (180) θέσεις και δαπανήθηκαν για την «τελετοπροβολή» ….., από την τσέπη τού Έλληνα φορολογούμενου εκατό χιλιάδες (100.000)€, χώρια την τσέπη του Κύπριου φορολογούμενου, για το κόστος πλήρους φιλοξενίας και ξενάγησης εκατόν ογδόντα ατόμων για 4-5 μέρες, χωρίς να υπολογίζουμε και τους συμμετέχοντες εκτός της αποστολής.
  Τι ειρωνεία, απορία και ερώτηση; Όλοι αυτοί ήταν δικαιούχοι και προηγούντο των συμμετασχόντων και των συγγενών των πεσόντων της επιχείρηση «ΝΙΚΗ» ; Ίδωμεν.
  Αγαπητοί συμπολεμιστές
  με τη μέχρι σήμερα τακτική μας αγωνιζόμενοι, κυρίως αμυνόμενοι, γιατί δεν είμαστε άνθρωποι των δικαστηρίων, κατά των εκμεταλλευτών της Μνήμης των Πεσόντων Ηρώων Συμπολεμιστών μας, της Ιστορίας και των Αγώνων μας, καταφέραμε, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του ΥΕΘΑ, αντί της άσκησης των καθηκόντων τους, σύμφωνα με τις θεσμοθετημένες αρμοδιότητές τους, να βρισκόμαστε, για μεγάλη μας τιμή για το λόγο, που βρισκόμαστε, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, από το έτος 2012, ο δε πρόεδρος του Συλλόγου μας από το έτος 2006.
  Το γεγονός αυτό βέβαια δε μας στεναχωρεί, αντίθετα μας ευχαριστεί και μας δυναμώνει για περαιτέρω συνέχιση του αγώνα μας, ο οποίος από το νέο έτος, νομίζουμε, ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος, που περιμέναμε, θα πάρει το χαρακτήρα της επίθεσης.

  Συνέχεια της οικιακής εταιρείας.
  Επιπρόσθετα δε γίνεται στους επόμενους σκοπούς της «σπιτιάτικης» εταιρείας καμία αναφορά:
  α. Για τους πεσόντες της επιχείρησης «ΝΙΚΗ» Ήρωες συμπολεμιστές μας και τους συγγενείς αυτών και
  β. για τις δύο (2) νικηφόρες μάχες των προαναφερθέντων σημερινών «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» κατά των τούρκικων δυνάμεων εισβολής.
  Άρθρο 4.
  Η διάρκεια της εταιρείας είναι δεκαετής και μπορεί να παραταθεί.
  (Λυπούμαστε αλλά τα «ψωμιά» της, θα είναι λίγα και δυστυχώς πικρά, γιατί μπήκαν σκόπιμα και παράνομα σε ξένα «καλλιεργημένα ¨χωράφια» για να «τρυγήσουν» τους ώριμους καρπούς και προσπαθούν να διαλύσουν το Σύλλογό μας, πράγμα ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ βέβαια, όχι για τους συγκεκριμένους, αλλά ούτε και από τους εντολείς τους. Επαναλαμβάνουμε, ότι είναι σαν να κτυπούν τα κεφάλια τους σε υδάτινο φράγμα, όσοι πιστεύουν το αντίθετο.
  Θεωρούμε αδιανόητο, έστω και στην κρυφή λειτουργία της από την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας, ότι βρέθηκε κάποιος φορέας, υποστηρικτής κλπ, που είχε κάποια έστω συζήτηση, με τους εταίρους, γνωρίζοντας το καταστατικό. Όσοι εξαπατηθήκατε να μας ενημερώσετε. Φυσικά δε μιλάμε για εγγραφή, τόσο το χειρότερο.

  Άρθρο 8 παρ. 1 και 4.
  1. Διαχειριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας ορίζονται οι:
  Αβραμίδου Φωτεινή και ο Μανωλάς Γεώργιος, οι οποίοι εκπροσωπούν την εταιρεία ο καθένας ξεχωριστά και χωρίς να απαιτείται να συμπράττουν, έναντι κάθε τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου ή αρχής δικαστικά και εξώδικα, υπογράφοντας κάτω από την εταιρικά επωνυμία.
  4. Οι εταίροι ορίζουν το αρχικό σχήμα, με το οποίο θα λειτουργεί η εταιρεία.
  Η διάρθρωση όσον αφορά τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της εταιρείας, θα έχει ως εξής:
  Πρόεδρος και από κοινού Διαχειριστής με την Αβραμίδου Φωτεινή ορίζεται ο εταίρος Μανωλάς Γεώργιος.
  Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουμε εταιρεία μισοπρόσωπη ή διπρόσωπη. Ένας πρόεδρος δύο ανεξάρτητοι εκπρόσωποι και διαχειριστές.
  Τα υπόλοιπα παρακαλούμε να τα διαβάσετε μόνοι σας. Εμείς ειλικρινά λυπούμαστε για την κατάντια μερικών.
  (Ο κ Γεώργιος Μανωλάς πρόεδρος και μισοδιαχειριστής της εταιρείας τόχει απωθημένο να γίνει πρόεδρος του Συλλόγου μας. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι είχε αυτοβαπτιστεί και αυτοπαρουσιαζόταν στην περιοχή του για πολλά χρόνια, ως πρόεδρος του Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74». Βέβαια, ενώ γνωρίζει τις δημοκρατικές διαδικασίες των Αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα, σύμφωνα με το καταστατικό ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ από την ίδρυση του Συλλόγου μας, το έτος 1985, δε συμμετέχει σε αυτές. Και για να μην ξεχνιόμαστε, από τότε που εξασφάλισε άδεια περιπτέρου και δύο θέσεις εργασίας, έγινε ο μεγαλλίτερος πολέμιος του Συλλόγου.
  -Η κ Αβραμίδου, που η σχέση της με τους Βετεράνους της 35 ΜΚ, όπως δυστυχώς και παιδιά δύο συμπολεμιστών μας, που την ακολουθούν αδικαιολόγητα, περιορίζεται στο «λίγο τίποτα», δε μας λέει, πως νομιμοποιεί τη σχέση της ή τι σχέση μπορεί να έχει με την εταιρεία των Βετεράνων της 35ΜΚ και τι ζητάει από το Σύλλογό μας;).

  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλές γιορτές
  Με Καταδρομικούς Χαιρετισμούς
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»

  ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ’74»
  Θεμιστοκλέους 3, 2ος όροφος , 10677 Ομόνοια Αθήνα ΤΘ 3725
  Τηλ-fax γραφείου 210-3807378. κιν. προέδρου 6934-779656
  Emails: comandosamk74@gmail.com-comandos@hol.gr
  και ιστοσελίδα: www.comandos74.gr
  προς                                                                                                   Αθήνα 17 Νοεμβρίου 2018
  Υπουργεία Εθνικής Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου                               Αρ. πρωτ 152
  Κοινοποίηση:΄
  Μέλη και Φίλους του Συλλόγου μας

  Το ΔΣ του Συλλόγου μας εύχεται, Χρόνια Πολλά για την Ονομαστική του Εορτή, στον ΠΛΑΤΩΝΑ Κολοκοτρώνη Διοικητή 41ΛΟΚ της Α (35) Μοίρας Καταδρομών

  Θέμα «Λέσχη Βετεράνων 35 Μοίρας Καταδρομών»
  Αξιότιμοι κύριοι σας γνωρίζουμε, ότι παρουσιάζεται στο διαδίκτυο, φυσικά παράνομα, κάποιο «δημιούργημα» προβολάκηδων και εκδιωχθέντων-εχθρών του Συλλόγου μας, που με κάθε τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο Σύλλογό μας, φυσικά με καθοδήγηση και πλάτες άλλων, αν και γνωρίζουν όλοι, ότι χτυπούν το κεφάλι τους σε φράγμα ποταμού, με την ονομασία «Λέσχη Βετεράνων 35 ΜΚ»
  Επίσης, γνωρίζετε, ότι τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ της 35ης Μοίρας Καταδρομών, τους εκπροσωπεί επάξια και Παγκόσμια από το έτος 1985 ο Πολεμικός Σύλλογος «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» και δεν έχει νόμιμο δικαίωμα κανένας να μας οικειοποιείται – αντιγράφει, όπως έγινε πρόσφατα στο διαδικτυακό χώρο, στον οποίο ανάρτησαν οι ξενοκολλυβοπροβολάκηδες θέματα και υλικό από τις πηγές του Συλλόγου μας, (μνημόσυνο Ήρωα Γεωργίου Παπαμελέτη στην Πύλη), για να αποκτήσουν “νομιμότητα στους ομοίους τους και λαϊκτζήδες».
  Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε τους δημιουργούς-εκπροσώπους του παράνομου δημιουργήματος, με το οποίο φυσικά ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση, να προβούν στην αυτοδιάλυσή του, γιατί η νόμιμη εξαφάνισή του θα κοστίσει οικονομικά κλπ και σε κάθε περίπτωση να εξαφανίσουν, ότι αφορά το Σύλλογός από το διαδικτυακό χώρο, για να μην επιβαρύνουν περισσότερο τη θέση τους.
  (Δυστυχώς αγαπητοί συμπολεμιστές από το έτος 2008 μέχρι σήμερα, ΠΡΩΤΙΣΤΟ εμπόδιο στην υλοποίηση των σκοπών και στόχων του Συλλόγου μας είναι «πρασινοσκούφηδες»).
  Σας ευχαριστούμε πολύ.

  ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ’74»
  Θεμιστοκλέους 3, 2ος όροφος , 10677 Ομόνοια Αθήνα ΤΘ 3725
  Τηλ-fax γραφείου 210-3807378. κιν. προέδρου 6934-779656
  Emails: comandosamk74@gmail.com-comandos@hol.gr
  και ιστοσελίδα: www.comandos74.gr

  προς                                                                                                                Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2018
  Υπουργεία Εθνικής Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου                                             Αρ. πρωτ 152α
  Δ/νσεις ΓΕΣ-ΓΕΕΦ

  Θέμα «Προσβλητικό και εκτός ορίων ανιστόρητο δημοσίευμα, που φιλοξενεί στο site το παράνομο «μορφοέκτρωμα» «Λεσχήτες Βετεράνοι 35 ΜΚ» για την Ιστορία της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και τους υπηρετούντες σε αυτή το Νοέμβριο του έτους 1973 Αξιωματικούς και Καταδρομείς».

  Κοινοποίηση:
  Μέλη και Φίλους του Συλλόγου μας

  Συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας για το ίδιο θέμα, που βρίσκεται στο παράρτημα, σας ενημερώνουμε, ότι στο site στο διαδίκτυο των Λεσχητών Βετεράνων 35ΜΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΌ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στο Κεφάλαιο «Ιστορία» της Α’ Μοίρας Καταδρομών δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ψευδέστατα, ότι η Α’ Μοίρα Καταδρομών συμμετείχε, όπως ακριβώς θα διαβάσετε αυτολεξεί στο δημοσίευμα που ακολουθεί, στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του έτους 1973.
  Επίσης, σας γνωρίζουμε, ότι έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αχρειοθέτηση-αυτοεξαφάνιση του παράνομου μορφώματος, που συστάθηκε, όπως φαίνεται για να σπιλώσει μνήμες-αγώνες, των Αξιωματικών και Καταδρομέων, που υπηρετούσαν το Νοέμβριο του έτους 1973 στην Α΄ Μοίρα Καταδρομών, — μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος, γιαυτό και η ημερομηνία επιλέχτηκε σκόπιμα, —– αφού τους ταυτίζει-φωτογραφίζει συλλήβδην, ως χουντικούς, πραξικοπηματίες, δολοφόνους αθώων κλπ και παράλληλα δημιούργησε και μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της Α΄ Μοίρας Καταδρομών.
  Σύμφωνα με τα εκτεθέντα, αλλά και επιπρόσθετα, επειδή φιλοξενεί στο σχετικό χώρο μεγάλο όγκο θεμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του Συλλόγου μας, με αποτέλεσμα οι διαχειριστές να αποκτούν ίδιο όφελος, σε βάρος, τόσο της ιστορίας και των αγώνων μας, όσο και των συμφερόντων του Συλλόγου μας, με παράλληλη εξαπάτηση ακόμα και συμπολεμιστών μας, που θεώρησαν, ότι το παράνομο μόρφωμα, τυγχάνει της έγκρισης και άδειας του Συλλόγου μας και παρασύρθηκαν και έγιναν «λαϊκτζήδες» και για τους λόγους αυτούς θα ξεκινήσουμε ξεχωριστές διαδικασίες αποκατάστασης του συνόλου των βλαβών, που υπέστη ο Σύλλογός μας.
  Όσοι «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» υπηρετούσατε το Νοέμβριο του έτους 1974, να γνωρίζετε, ότι θεμελιώνετε δικαίωμα αποζημίωσης για λόγους ηθικής βλάβης. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο.
  Επίσης πρέπει να γνωρίζετε, ότι παράνομο μόρφωμα συστάθηκε, μετά από εντολή ανθρώπου που ασκεί εξουσία, σε «ανθρωπίδια», για να διαλύσουν το Σύλλογό μας.
  ……………………………………………………………………………………………………….
  Προσβλητικό-συκοφαντικό δημοσίευμα παράνομου μορφώματος

  ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΡΩΝ 35 ΜΚ
  Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α! ΜΟΙΡΑΣ ( 35 Μ.Κ ΚΥΠΡΟ 1974 )

  «Η Α´ Μοίρα Καταδρομών, συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 1947
  Περίοδος 1968-1974
  Μετά από ένα διάστημα δεκαοκτώ ετών, επανιδρύθηκε το 1968, αρχικά στο ΚΕΜΚ, στο Μεγάλο Πεύκο. Στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973, η μοίρα είχε ταχθεί στην οδό Στουρνάρη, με σκοπό την εκκαθάριση του χώρου του Πολυτεχνείου. Η αντίρρηση της διοίκησης της Μοίρας να εισβάλει στο ίδρυμα, οδήγησε στην εισβολή του άρματος από την κεντρική πύλη. Κατά την διάρκεια της εκκαθάρισης οι άνδρες της Μοίρας, παρόλη την ψηλή τους πειθαρχία, βοήθησαν τους έγκλειστους να διαφύγουν προς την κεντρική και την πλευρική πύλη, υπερασπίζοντας μάλιστα αρκετά από αυτούς από την καταδίωξη και την σύλληψη από την Αστυνομία Πόλεων και την Ελληνική Στρατιωτική Αστυνομία, της διαβόητης ΕΣΑ. Στις αρχές του 1974, μεταστάθμευσε στο αεροδρόμιο Μάλεμε στην Κρήτη»
  .
  (Ευχαριστούμε πολύ την κόρη του εκλεγμένου περιφερειακού εκπροσώπου ΠΕ Αργολίδας συμπολεμιστή μας , Βασίλη Θωμά από το Ναύπλιο, Άγγελίνα, τόσο για την παρατηρητικότητά της, όσο και την άμεση ενημέρωσή μας).
  ……………………………………………………………………………………………………………..
  Σας ευχαριστούμε πολύ